Kulkuyhteydet

Vaasaan on helppo päästä. Tänne kulkevat bussit, juna ja lentokone, ja valtateitäkin pitkin pääsee omalla autolla todella näppärästi. Kun tulet omalla autolla, aseta navigaattoriin osoitteeksi Kuninkaankartanontie 30. Tarkka osoite on Kuninkaankartanontie 30 A. Pääset parkkipaikalle, jolle autot tulee festien ajaksi jättää. 

Jos käytössäsi ei kuitenkaan ole autoa ja saavut julkisilla kulkuvälineillä, niin Hautuumaalle päästäksesi voit...

... ottaa bussin keskustasta. Vaasan paikallisliikenne toimii viikonloppuisin ja juhlapyhinä aika suppeasti, mutta busseja kuitenkin kulkee. Paikallisliikenteen aikataulupalvelusta löydät helpoiten reitit ja aikataulut. Valitse reittihakuun määränpääksi Runsorintie (pysäkki: Runsorintie / Svenska Yrkesinstitutet (494), niin pääset Hautuumaan ja leirintäalueen kulmille. Jos aikataulupalvelun kanssa on ongelmia, niin keskustasta perille tuovat linjat 4, 7 ja 9. 

... ottaa taksin. Lentokentältä saapuessasi ainut vaihtoehtosi on joko oma kyyti tai taksi. Jos seikkailunhalusi ei riitä bussiin, voit tietenkin ottaa taksin myös keskustasta. Vaasan taksin tavoittaa numerosta 06 100 411 tai 0600 30011. 

... kysellä kyytien perään. Varmasti muitakin on tulossa ilman omaa autoa, joten kannattaa rohkeasti pistää viestiä eventin seinälle. Jos oikein käy hätä, niin laita viestiä osoitteeseen vaasaboulderfest (ät) gmail.com, niin katsotaan, mitä asialle voidaan tehdä. 

... vuokrata auton. Google kertoo vaihtoehtosi.